Mrekullia konsiston ne - Nga D. R. Mourelle
Mrekullia konsiston ne

Merre arin e arit
Ne doren e hapur
Pastaj mbylle doren
Lere thiken te dije
Se si ta prese buken
Nga D. R. Mourelle
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Fotografia, Empress Sakura in action @luarasi.suel
Piktura, Impulse shpirti nga @luarasi.suel

Comments

Popular Posts