Ndertoj shtepine time prej tymi - Nga George Szirtes


Ndertoj shtepine time prej tymi

Dhe e mbush me zjarr
Sepse duhet te kete zjarr
Brenda zjarrit shtepia
Brenda shtepise tymi
Brenda tymit une
Nga George Szirtes
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Fotografia, Empress Sakura in action @luarasi.suel
Piktura, Impulse shpirti nga @luarasi.suel

Comments

Popular Posts