Ndoshta te gjithe dragojte ne jetet tona jane princesha qe vetem po presin te na shikojne teksa veprojme, vetem nje here, me bukuri dhe guxim.
Ndoshta te gjithe dragojte ne jetet tona jane princesha qe vetem po presin te na shikojne teksa veprojme, vetem nje here, me bukuri dhe guxim.

Ndoshta cdo gje qe na frikeson, eshte ne thelbin e vet me te thelle, dicka e pashprese qe kerkon dashurine tone.
Rainer Maria Rilke
Perzgjodhi & perktheu Enkeleda Suti
Vepra e artit nga @jakup.ferri

Comments

Popular Posts