Ne që të gjithë mbërrijmë nga rrugë të ndryshme, nga gjuhë të pabarabarta, në heshtje. Pablo Neruda
Ne që të gjithë mbërrijmë nga rrugë të ndryshme,

nga gjuhë të pabarabarta, në heshtje.
Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura nga @xhenetakadillari

Comments

Popular Posts