Nga të gjitha nuret e vendit tim, Zgjodha zemrën tënde të egër. Pablo NerudaNga të gjitha nuret e vendit tim,

Zgjodha zemrën tënde të egër.
Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura nga @xhenetakadillari

Comments

Popular Posts