Ngasherimi - Nga Rafael AlbertiUne shes re me ngjyra

Eklipse, te flakeruara
Per te kalitur nxehtesine
Une shes re te purpurta
Dhe roze, agime
Dhe perendime te arta
Ylli i verdhe
I pjeshkes parajserore
Ngeci ne deget e gjelbra
Une shes boren, flaken
Dhe kengen e atij qe qan
Ngasherimi
Nga Rafael Alberti
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Fotografia, Empress Sakura in action @luarasi.suel
Piktura, Impulse shpirti nga @luarasi.suel

Comments

Popular Posts