Nje kenge pije - W. B. Yeats


Vera vjen brenda tek goja

Dashuria vjen brenda tek syte
Kete e dime mese miri
Perpara se te plakemi dhe te vdesim
E ngre goten tek goja ime
Te shoh ty dhe peshperis
Nje kenge pije
W. B. Yeats
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts