Nje nga ceshtjet me te medha ne biologji eshte origjina e altruizmit - perse duhet te besh dicka per dike nese kjo do te te lendoje - dhe Darvini parashtroi se kjo mund te jete e rrenjosur ne instiktin memesor, ne sakrifikimin e vetvetes per femijet e tu. - Isabella Rossellini

Nje nga ceshtjet me te medha ne biologji eshte origjina e altruizmit - perse duhet te besh dicka per dike nese kjo do te te lendoje - dhe Darvini parashtroi se kjo mund te jete e rrenjosur ne instiktin memesor, ne sakrifikimin e vetvetes per femijet e tu.

Isabella Rossellini

Comments

Popular Posts