Një pëshpërimë - Nga Anna Kamienska

Një pëshpërimë

Të flasësh në një pëshpërimë
TË PËSHPËRISËSH SI DETI
Nga Anna Kamienska
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura nga @leketasi

Comments

Popular Posts