Nje zemer prej ari - Neil Young

Dua te jetoj

Dua te jap
Kam qene nje minator
Per nje zemer prej ari
Keto shprehi qe si jap kurre
Me mbajne ne kerkim
Per nje zemer prej ari
Dhe une po plakem
Me mban ne kerkim
Per nje zemer prej ari
Dhe une po plakem
Une kam qene ne Hollywood
Une kam qene ne Redwood
Kaperceva oqeanin per
Nje zemer prej ari
Kam qene ne mendjen time
Eshte nje linje kaq e holle
Qe me ben te kerkoj per
Nje zemer prej ari
Une po plakem
Kerkoj per nje zemer prej ari
Kam qene nje minator
Per nje zemer prej ari
Nje zemer prej ari
Neal Young
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts