Poezia “Dëshirimi” - Nga Sara Teasdale
Nuk me vjen keq për shpirtin tim

Që do të ikë i pakënaqur
Sepse ai mund të jetojë njëmijë herë
PËRJETËSIA ËSHTË E THELLË DHE E GJERË
Nuk me vjen keq për shpirtin tim
POR OH, TRUPI IM QË DUHET TË IKË
PAS TEK NJË PIRG PLUHRI
PA GËZIMIN QË DIGJEJ PËR TA NJOHUR
Poezia “Dëshirimi”
Nga Sara Teasdale
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura, Lutja nga Gazmend Leka

Comments

Popular Posts