Poezia “Dijet” - Nga Louise Bogan

Tani qe e di

Se si e ngroh pak pasioni
Mishin ne myk
Dhe thesari eshte i brishte
Do te shtrihem ketu dhe do te mesoj
Se si, mbi token e tyre
Pemet bejne nje hije te gjate
Dhe nje tingull te lehte
Poezia “Dijet”
Nga Louise Bogan
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Sindona nga Gazmend Leka

Comments

Popular Posts