Poezia “Evolucioni” - Nga John Banister TabbNga muzgu i nje hije

Me pas, nje shkendije
Nga reja e nje heshtje
Me pas, nje laureshe
Nga zemra e nje thyerje
Me pas, nje dhimbje
Nga hiri i vdekur, i ftohte
Serish jete
Poezia “Evolucioni”
Nga John Banister Tabb
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura nga @xhenetakadillari

Comments

Popular Posts