Poezia “Mendim” - Maya Angelou
Jipmë dorën tënde

Bëj vend për mua
Për të të drejtuar dhe
Ndjekur ty
Përtej tërbimit të poezisë
Lëri të tjerëve
Intimitetin e prekjes së fjalëve
Dhe dashurinë e humbjes
Së dashurisë
Për mua
Jipmë dorën tënde
Poezia “Mendim”
Maya Angelou
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Fotografia, Empress Sakura in action @luarasi.suel
Piktura, Impulse shpirti nga @luarasi.suel

Comments

Popular Posts