Poezia “Mjegulla” - Nga Carl SandburgMjegulla vjen

Me këmbë të vogla maceje
Ulet duke vështruar
Përmbi liman dhe qytet
Mbi kembët e pasme të heshtura
Dhe pastaj largohet
Poezia “Mjegulla”
Nga Carl Sandburg
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts