Poezia ‘Mungesa’ nga Pablo Neruda

E dashura ime

Ne e gjetem njeri-tjetrin
Te etur dhe ne
E pime te gjithe ujin dhe gjakun
Ne e gjetem njeri-tjetrin te uritur
Dhe e goditem njeri-tjetrin
Sic godet zjarri
Duke na lene plage
Por pritme
Mbaje per mua embelsine tende
Do te te jape edhe ty
Nje trendafil
Poezia ‘Mungesa’ nga Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu - Enkeleda Suti
Piktura, Djellftohti nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts