Poezia “Mungesë besimi” - Nga Anna Kamienska

Po

Edhe kur nuk besoj
Është një vend tek unë
I paaksesueshëm ndaj jo besimit
Një fashë hiri i shkretë
Një këmbëngulje kokëfortë
E padepërtueshme
DHIMBJE E PAPREKUR NGA TRUPI I FJETUR
MUZIKË QË E NDËRTON FOLENË NË HESHTJE

Poezia “Mungesë besimi”

Nga Anna Kamienska

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Piktura nga @leketasi

#poetry #annakamińska #painting #leketasi #enkeledasuti

Comments

Popular Posts