Poezia “Naten e mire, Willie Lie, shihemi ne mengjes” - Alice Walker

Duke pare fytyren e vdekur te tim eti

Per here te fundit
Ime me tha
Pa lot
Pa buzeqeshje
Pa pendese
Por me qytetari
‘Naten e mire, Willie Lie, shihemi ne mengjes’
Atehere e kuptova se sherimi i te gjitha plageve tona
Eshte falja
Qe premton nje premtim
Te kthimit tone
Ne fund
Poezia “Naten e mire, Willie Lie, shihemi ne mengjes”
Alice Walker
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts