Poezia “Një shteg në pyll nga një emër i ri” - Nga Anna Kamienska

Unë nuk i besoj të vërtetës së kujtimeve

SEPSE AJO QË LARGOHET PREJ NESH
NISET PËRGJITHMONË
Është vetëm një rrymë e këtij lumi të shenjtë
Por unë DUA ENDE T’I QËNDROJ BESNIK
MAGJEPSJEVE TË MIA TË PARA
Ta vlerësoj si mençuri endjen e fëmijës
Dhe ta mbaj brenda vetes deri në fund të shtegut
Të pyllit të fëmijërisë sime
Me shenja fashash drite
Poezia “Një shteg në pyll nga një emër i ri”
Nga Anna Kamienska
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura nga @leketasi

Comments

Popular Posts