Sa padukshem - Ono no Komachi & Izumi Shikibu

Sa padukshem

Ndryshon ngjyre
Ne kete bote
Lulja
E zemres se njeriut
Ono no Komachi & Izumi Shikibu
Përzgjodhi dhe përktheu – Enkeleda Suti
Via @fossilisedflowers
Piktura, Drite e ligjshme nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts