Secili prej nesh eshte vetem ne zemer te tokes - Salvatore Quasimodo

Secili prej nesh eshte vetem ne zemer te tokes

Shpuar nga nje rreze dielli
Dhe papritur eshte mbremje
Salvatore Quasimodo
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts