Seksi eshte pushtet. Identiteti eshte pushtet. Sikunder pohon Freud-i, trashegimtari i Nietzsche-s, identiteti eshte konflikt. Cdo brez plugon token mbi kockat e te vdekurve te vet.

Seksi eshte pushtet. Identiteti eshte pushtet. Sikunder pohon Freud-i, trashegimtari i Nietzsche-s, identiteti eshte konflikt. Cdo brez plugon token mbi kockat e te vdekurve te vet.

Shkeputur nga libri “Personae Seksuale: Arti dhe Dekadenca nga Nefertiti deri tek Emily Dickinson”, nga Camille Paglia, perkthyer nga Engjellushe Shqarri, Botimet ISP dhe Maluka

Comments

Popular Posts