Semundja e verdhe nga Cemal Sureya

Fryma ime eshte nje zog i kuq

Ne qiellin e geshtenjte te flokeve te tu
Kur te perqafoj ty
Kembet e tua zgjaten pertej fjaleve
Fryma ime behet nje kale i kuq
Mund te te them nga faqet e mia qe digjen
Ne jemi te varfer, netet tona gerhijne
Eja te bejme dashuri ne pjerresi te plote
Semundja e verdhe nga Cemal Sureya
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Denim Kapital nga Gazmend Leka

Comments

Popular Posts