Si e ndajnë portokallet dritën në pemën e portokalleve? Pablo Neruda
Si e ndajnë portokallet

dritën në pemën e portokalleve?
Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Imazhet, Paleta e @xhenetakadillari

Comments

Popular Posts