Sikur vetem te kisha fjale - Elias Nandino

Sikur vetem te kisha fjale

Dhe me shume fjale
Per te shprehur ankthin tim
Etjen time te perjetshme
Dhe fjalet jane pasqyra te shkretuara
Ujera qe nuk mund te reflektojme nje imazh...
Elias Nandino
Imazhi, Oret e Mujit, 1986, Gazmend Leka

Comments

Popular Posts