Stine blu - Nga Andrea Zanzotto


Stine blu

Nuk me kujtohen te gjitha yjet e tua
Por te gjitha yjet e tua
Nje nga nje
Me kujtojne mua
Nga Andrea Zanzotto
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
1) Fotografia @luarasi.suel
2) Piktura #jacksonpollock

Comments

Popular Posts