Te dua nga nje dite - Nga Juan Eduardo Cirlot

Te dua nga nje dite

Larg dhe i shkrete
Une jam burri i trishtuar i qiellit dhe oqeanit
Nuk me mban mend?
Mendoj per ty gjithmone
Une jam nje armature e zeze
Qe vuan nga nje peisazh i zbehte
Nga Juan Eduardo Cirlot
Piktura, Shqiptari i sakrifikuar nga Gazmend Leka

Comments

Popular Posts