Te duash nje njeri tjeter - Anne Sexton

Te duash nje njeri tjeter

Eshte dicka si nje lutje
Dhe qe nuk mund te planifikohet
Ti thjesht bie ne krahet e saj sepse
Besimet e tua ia kalojne
Mosbesimeve te tua
Anne Sexton
Përzgjodhi dhe përktheu – Enkeleda Suti
Via @fossilisedflowers
Piktura nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts