Thirrja portugeze saudade: nje deshirim per dicka kaq te pacaktuar saqe ajo eshte e papercaktueshme. Ceshtjet e dashurise, mjerimet e jetes, se si kane qene gjerat, njerezit tashme te vdekur, ata qe jane larguar dhe ata qe oqeani i ka nxjerre ne breg ne nje toke tjeter - te gjitha gjerat e lindura nga shpirti qe mund te ndjehen. - Anthony De Sa

Thirrja portugeze saudade: nje deshirim per dicka kaq te pacaktuar saqe ajo eshte e papercaktueshme. Ceshtjet e dashurise, mjerimet e jetes, se si kane qene gjerat, njerezit tashme te vdekur, ata qe jane larguar dhe ata qe oqeani i ka nxjerre ne breg ne nje toke tjeter - te gjitha gjerat e lindura nga shpirti qe mund te ndjehen.

Anthony De Sa

Comments

Popular Posts