THUAMË CILI ËSHTË DALLIMI NDËRMJET SHPRESËS DHE PRITJES - Nga Anna Kamienska

THUAMË CILI ËSHTË DALLIMI

NDËRMJET SHPRESËS DHE PRITJES
Sepse zemra ime nuk e di
Ajo e pret vazhdimisht veten mbi xhamat e pritjes
Ajo humbet vazhdimisht në mjegullën e shpresës

Nga Anna Kamienska

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Piktura nga @leketasi

#poetry #annakamińska #painting #leketasi #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts