THUAMË, A ËSHTË TRËNDAFILI LAKURIQ - Nga Pablo Neruda

Thuamë, a është trëndafili lakuriq

Apo ai është fustani i saj i vetëm?
Përse e fshehin pemët
Shkëlqimin e rrënjëve të tyre?
A ka ndonjë gjë më të trishtuar në botë
Sesa një tren që qëndron në shi?
THUAMË, A ËSHTË TRËNDAFILI LAKURIQ
Nga Pablo Neruda
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura, Borshi nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts