Ti i përshkon malet ashtu siç kalon flladi. Pablo Neruda
Ti i përshkon malet ashtu siç kalon flladi.

Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura nga @xhenetakadillari

Comments

Popular Posts