Titulli nga Ozdemir Asaf

E bardhë është ngjyra

E kohës, zjarrit dhe e vdekjes
Shkruaj e kuqe
Ngjyra e pasionit, e gënjeshtrave, e urrejtjes
Pikturo blu
Stofi i ëndrrave, i dashurisë dhe i nderit
Vizato e zezë
Këmisha e varfërisë, e pashpresës, dhe e humbjes
Titulli nga Ozdemir Asaf
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura, Dhoma III nga Gazmend Leka

Comments

Popular Posts