Unë kam një koncept dramatik dhe romantik për jetën; Ajo që nuk mi prek shqisat nuk do të thotë asgjë për mua. Pablo Neruda
Unë kam një koncept dramatik

dhe romantik për jetën;
Ajo që nuk mi prek shqisat
nuk do të thotë asgjë për mua.
Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura nga @xhenetakadillari

Comments

Popular Posts