DUKE I MBAJTUR GJËRAT TË PLOTË nga MARK STRAND

NË NJË FUSHË

UNË JAM MUNGESA E FUSHËS
Ky është gjithmonë rasti
Kudo ku jam
Unë jam ajo që mungon
Kur eci unë
Ajri niset
Dhe ajri gjithmonë lëviz
Për të mbushur hapësirat
Ku ka qenë trupi im
Ne që të gjithë kemi arsye
Për të levizur
UNË LËVIZ PËR T’I MBAJTUR GJËRAT TË PLOTA
DUKE I MBAJTUR GJËRAT TË PLOTË nga MARK STRAND
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura, Perendim pranveror nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts