Unë nuk jam një bari i butë - Pablo Neruda
Unë nuk jam një bari i butë

Si ato që gjen nëpër përralla
Por një druvar i mirë që ndan me ty
Tokën, erën dhe gjembat e malit.
Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura nga @xhenetakadillari

Comments

Popular Posts