Vazhdoj te eci me ty nen harqet - Nga Antonio Orihuela

Vazhdoj te eci me ty nen harqet

E nje katedraleje te bere me kuaj, peme geshtenje
Jam ende ne endrren tone
Atje rete nuk plaken
Hija e diellit qendron e palevizur
Kubi prej sheqeri nuk shperbehet
Monedha qe hodha qendron ende pezull ne ajer
Filmi nuk mbaron
Treni nuk leviz
Koha nuk me sheron
Nuk rresht dot se te shikuari
Ne nuk jemi bashke
Nuk te them lamtumire
Nuk largohem prej teje
Lufto per te bukuren e gjithckaje qe largohet...
Nga Antonio Orihuela
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts