Vetëm mos harron se - Nga Pablo Neruda

Vetëm mos harron se,

nëse zgjohem duke qarë
është sepse në ëndërrën time
une jam një fëmijë i humbur,
duke gjurmuar nëpër gjethet e natës
për duart e tua...
Nga Pablo Neruda
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts