Zemra ime thote “te dua” Ne gjuhen e gjelber te pyllit. - Nga Julia de Burgos

Zemra ime thote “te dua”

Ne gjuhen e gjelber te pyllit.
Nga Julia de Burgos
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Kala dibrance nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts