Zemra ime u përhap nëpër erë - Nga Pablo Neruda

Dhe unë, një qenie pafundësisht e vogël,

I dehur me zbrazëtinë e madhe me yje,
E ngjashme me imazhin e misterit,
U ndjeva një pjesë e dëlirë e humnerës
U vërtita me yjet
Zemra ime u përhap nëpër erë.
Nga Pablo Neruda
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti
Piktura, Vjeshta prane liqenit blu nga mjeshtri @helidonhaliti

Comments

Popular Posts