“Ajo që është me të vërtetë e mirë rreth FJALËS ‘ART’ ËSHTË SE ‘ARTI’ ËSHTË NJË FJALË SI FJALA ‘DASHURI’ APO ‘ZOT,’ apo çfarëdo tjetër. AJO TRANSHENDON KAQ SHUMË GJËRA.” - Tracey Emin

“Ajo që është me të vërtetë e mirë rreth FJALËS ‘ART’ ËSHTË SE ‘ARTI’ ËSHTË NJË FJALË SI FJALA ‘DASHURI’ APO ‘ZOT,’ apo çfarëdo tjetër. AJO TRANSHENDON KAQ SHUMË GJËRA.” - Tracey Emin

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti 

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #traceyemin #enkeledasuti

Comments

Popular Posts