“Ajo që më pëlqen me të vërtetë është PËRPJEKJE MINIMALE PËR EFEKT MAKSIMAL.” - Damien Hirst

“Ajo që më pëlqen me të vërtetë është PËRPJEKJE MINIMALE PËR EFEKT MAKSIMAL.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

Comments

Popular Posts