“ARTI DUHET TË JETË NJË FARË ZBULESE. Ai duhet të jetë tërësisht krijues dhe TË HAPË DERËN PËR MENDIME DHE PËRVOJA TË REJA.” - Tracey Emin

“ARTI DUHET TË JETË NJË FARË ZBULESE. Ai duhet të jetë tërësisht krijues dhe TË HAPË DERËN PËR MENDIME DHE PËRVOJA TË REJA.” - Tracey Emin

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti 

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #traceyemin #enkeledasuti

Comments

Popular Posts