“ARTI ËSHTË SI NJË I DASHUR NGA I CILI LARGOHESH, POR QË KTHEHET DHE TË NGRE LART.” - Tracey Emin

“ARTI ËSHTË SI NJË I DASHUR NGA I CILI LARGOHESH, POR QË KTHEHET DHE TË NGRE LART.” - Tracey Emin

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti 

www.enkeledasuti.com     

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #traceyemin #enkeledasuti

Comments

Popular Posts