“ARTI I MADH – APO ARTI I MIRË – ËSHTË KUR E SHEH ATË, KUR E PËRJETON ATË DHE AI ART TË MBETET NË MENDJE. Unë nuk mendoj se arti konceptual dhe arti tradicional janë edhe aq të ndryshëm.” - Damien Hirst


“ARTI I MADH – APO ARTI I MIRË – ËSHTË KUR E SHEH ATË, KUR E PËRJETON ATË DHE AI ART TË MBETET NË MENDJE. Unë nuk mendoj se arti konceptual dhe arti tradicional janë edhe aq të ndryshëm.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com      

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #damienhirst #enkeledasuti

Comments

Popular Posts