“ARTI VJEN NGA KUDO. Është përgjigjja jote ndaj asaj që të rrethon.” - Damien Hirst


“ARTI VJEN NGA KUDO. Është përgjigjja jote ndaj asaj që të rrethon.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com      

Comments

Popular Posts