“DALLIMI NDËRMJET ARTIT DHE VDEKJES DHE VDEKJES AKTUALE është se njëra është festë dhe tjetra një fakt i mërzitshëm.” - Damien Hirst


“DALLIMI NDËRMJET ARTIT DHE VDEKJES DHE VDEKJES AKTUALE është se njëra është festë dhe tjetra një fakt i mërzitshëm.” - Damien Hirst


Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com      

 

#art #contemporaryart #britishartists #britishartist #damienhirst #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts