Dhe kur të vijë dita për udhëtimin përfundimtar - Nga Antonio Machado

Dhe kur të vijë dita për udhëtimin përfundimtar

Dhe anija pa kthim do të niset në lundrim
Mua do të më gjeni në bord, duke udhëtuar lehtshëm
Thuajse lakuriq, si fëmijët e detit.
Nga Antonio Machado
Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts