DIALOGU NDËRMJET EGOS SONË DHE QENIES SONË THELBËSORE - Alejandro Jodorowsky

DIALOGU NDËRMJET EGOS SONË DHE QENIES SONË THELBËSORE

Unë jam asgjë.
Ti je gjithçka.
Unë nuk di asgjë.
Ti di gjithçka.
Unë nuk mund të bëj asgjë.
Ti mund të bësh gjithçka.
Unë nuk jam askund.
Ti je kudo.
Alejandro Jodorowsky
Imazhi via @masashi_kambe

Comments

Popular Posts