“Është shumë e lehtë të thuash, ‘ATË MUND TA KISHA BËRË UNË,’ pasi e ka bërë dikush tjetër. Por E BËRA UNË. JO, TI. Përpara se ta bëja unë, nuk ekzistonte.” - Damien Hirst


“Është shumë e lehtë të thuash, ‘ATË MUND TA KISHA BËRË UNË,’ pasi e ka bërë dikush tjetër. Por E BËRA UNË. JO, TI. Përpara se ta bëja unë, nuk ekzistonte.” - Damien Hirst

 

Përzgjodhi dhe përktheu Enkeleda Suti  

www.enkeledasuti.com     

Comments

Popular Posts